Gara ndërkombëtare “Pianisti i ri” vjen me edicionin e radhës

23 Maj, 2019 - 11:30 am

Gara ndërkombëtare pianistike “Pianisti i Ri 2019” vjen me edicionin e 12-të më radhë, shkruan KultPlus.

Në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, “Pianisti i ri ” është pjesë e 20 aktiviteteve kulturore, sportive e inovative për përkujtimin e 20 vjetorit të çlirimit të qytetit të Prishtinës.

Kjo garë do të mbahet në mes datave 21-25 qershor në Amfiteatrin e Bibliotekës Qëndrore

Gara finale do të mbahet më datë 25 qershor në ora 19:00.

Çmimi i parë do të shpërblehet me 1000 euro, çmimi i dytë më 500 euro dhe çmimi i tretë me 300 euro.

Gjithashtu gjatë kësaj gare do të ndahen edhe çmimet tjera si: Çmimi i Filharmonisë – Koncert me Filharmoninë e Kosovës, çmimi “Fahri Beqiri”, Istanbul Ulucan dhe Dam Festival Recital. / KultPlus.com

Të ngjajshme