Aktorët Kushtrim Hoxha dhe Armond Morina, para 20-të viteve në Sarajevë (FOTO)

Dy aktorët kosovarë, Kushtrim Hoxha dhe Armond Morina, para 20 viteve ishin të pranishëm në Festivalin e Teatrit në Sarajevë, një prej festivaleve më të mira në Ballkan, shkruan KultPlus.

Përmes dy fotografive të plasuara, aktori Hoxha, ka treguar që bashkë me Armondin ishin të pranishëm në ‘Mess Sarajevo Theater Festival’ në vitin 1997, në këtë kohë kur Sarajeva ishin një vend i sapo dalë nga lufta.

Kushtrimi ka shprehur shumë nostalgji për këto fotografitë të vjetra.

“Love these old photos of me and Armond in Sarajevo about 20 years ago
(Mess Sarajevo Theater Festival 1997)”, shkruan Hoxha në Facebook. / KultPlus.com

Disa artistë nga Kosova dhe një fotografi e vjetër e një kafeje në Gjakovë (FOTO)

Një pjesë e mirë e tyre sot kanë ndërtuar karrierë në fusha të ndryshme, por dikur kanë nisur nga zeroja dhe në rrethana të ndryshme.

Aktori Kushtrim Hoxha e ka ndarë këtë fotografi nga Gjakova e dikurshme, ku shihet ai me shokët e tij në Take Five Jazz Café, në vitin 1997.

Disa vite më vonë ky vend i njohur në Gjakovë do të digjej shkaku i luftës në Kosovë, ndërsa Kushtrimi tregon se shokët e tij dhe ai kanë kaluar kohë të konsiderueshme në këtë vend.

“Ishte shtëpia jonë e dytë, u rritëm duke punuar aty. Dy vite më pas, në prill të vitit 1999 Take Five morri flakë” tregon artisti.
Pos tij, në fotografi shihet edhe Ilir Bokshi – sot regjisor i njohur, Armond Morina – aktor i njohur, Arben Lleshi, Erzen Vala dhe Qekim Bela.

Sot secili ka vazhduar jetën e tij në forma të ndryshme ndërsa të kthehesh në kohë është gjithmonë e këndshme kur kjo ndodhë me anë të fotografive. / KultPlus.com