Ndalohen hyrjet në grykën e Rugovës

Shtabi i Emergjencës në Pejë ka njoftuar se masat për parandalimin e përhapjes së koronavirusit janë bërë më rigoroze.

Ky shtab ka njoftuar se ecja dhe shëtitja në grykën e Rugovës dhe pjesët e tjera natyrore janë të ndaluara.

Njoftim:

Te dashur qytetarë të Pejës

Masat për parandalimin e përhapjes së COVID-19 janë bërë më rigoroze!

Mos u nisni për ecje e shetitje në gryken e Rugovës dhe as në pjeset tjera natyrore. Policia do t’ju kthen mbrapa!

Kjo masē është e domosdoshme për ta ruajtur jeten tuaj!

Me shpresë në mirëkuptimin tuaj

Shtabi i Emergjences. / KultPlus.com