AAVK do të hap ekspozitën vjetore në Muzeun Kombëtar

Asociacioni i Artistëve Vizual të Kosovës do të hap ekspozitën vjetore këtë të enjte të Muzeun Kombëtar të Kosovës, shkruan KultPlus.

Ekspozita e cila do të hapet me fillim nga ora 12:00 shpërfaq vepra nga fusha e pikturës, skulpturës, grafikës, dizajnit grafik, fotografisë artistike dhe vizatimit  duke filluar nga fryma e introduktit real, ekspresiv, surreal, abstrakt, e deri te trendët më aktuale të artit konceptual. 

Asociacioni i Artistëve Vizual të Kosovës është organizatë joqeveritare, joprofitabile dhe profesionale, në të cilën në bazë vullnetare, janë bashkuar shoqatat regjionale të artit vizual të Republikës së Kosovës./ KutPlus.com